Logo Loading
SURVIVAL - PVP - ECONOMY - QUESTY

AWESOME-COMMUNITY

Awesome-Community.eu je Minecraftový server, ktorý je na Česko-Slovenskej scéne už nejakú dobu. Presnejšie od roku 2014. Server je zameraný hlavne na Survival typ hry. Hra je obohatená prepracovanou ekonomikou, na ktorej si dávame veľmi záležať. Zarobené peniaze môžte minúť na rôzne veci, obchodovanie s hráčmi, tvorbu rezidencií, kúpu predmetov, či opravu predmetov, ale aj oveľa viac. Aby toho nebolo málo, pravidelne vychádzajú do obehu limitované a modifikované predmety, ktoré sú veľkým lákadlom na využitie peňazí. Server má zapnutý PvP mód. Svoje bojové schopnosti si môžte vyskúšať v PvP aréne, kde sa bojuje s vlastnými predmetmi, alebo v 1vs1 aréne, kde predmety dostanete automaticky. Aby ste sa nenudili, máme pre vás možnosť získavania levelov, cez ktoré získavate ranky a tak lepšie výhody. Nestalo by sa, že by ste dostali trest bezdôvodne. Administrátorov si vyberáme naozaj opatrne. Príď sa na vlastné oči presvedčiť, ako sľuby iných serverov pretvárame do reality práve TU!

IP Adresa k pripojeniu:

headphones
KOMUNIKÁCIA

DISCORD

Vlastníme Discord Server, kde si môžte pokecať s hráčmi, či Administrátormi. Taktiež je to hlavná komunikačná aplikácia, kde môžete okrem hovorov aj písať do rôznych miestností. Pokiaľ potrebujete podporu, máte možnosť požiadať o pomoc pomocou ticket systému!

medal
ROZŠÍRENIA

SERVER

Hra je spestrená rôznymi dodatkamy ako sú levely, možnosť vlastného skinu, rozsiahle štatistiky hráčov, TOP hráčov v rôznych štatistikách, vytváranie vlastných itemov, plnenie úloh, hlasovaním, či otváraním boxov. Samozrejme nechýba ochrana servera pred ničením stavieb, či DDoS útokom.

heart
HERNÉ ODMENY

HLASOVANIE

Server disponuje hlasovacím systémom, kde môžte získať za každý jeden hlas zaujímavú odmenu. Zoznam odmien nájdete priamo v hre, keďže sa líšia podľa balíčkov výhod. Hlasovať sa oplatí, keďže je to hlavný spôsob získavania skúseností a levelov. Hlasovací formulár nájdete nižšie.

PODPOR NÁŠ SERVER

HLASOVANIE

K dispozícii máme hlasovací server list, kde sa snažíme vyšplhať na čo najvyššie priečky. Za každé hlasovanie získaváte odmeny v hre. Neváhaj a hlasuj každé 2 hodiny!

Hlasovať a získať odmenu

CRAFTLIST.ORG

Hlasovať a získať odmenu

MINECRAFT-LIST.SK